KBH+ søger ny medarbejder til udviklings- og kommunikationsteamet.

Er du vores nye kollega?
AskovFonden KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv.

KBH+1

I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

En del af vores arbejde handler om at skabe et frugtbart læringsrum, hvor unge kan udvikle sig. Et af vores alternative læringsforløb er Projektakademiet, hvor vi arbejder for at motivere unge til at tage handling og ansvar i deres by gennem skabelsen af kulturelle projekter, der er med til at gøre en forskel. Det er en 9 måneders lang uddannelse for unge ml. 17 og 30 år. Uddannelsen bygger på praksis- og erfaringsbaseret læring og de unge arbejder under uddannelsen på forskellige projekter i samarbejde med aktører indenfor det offentlige, det private og civilsamfundet – særligt på Nørrebro.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, der består i at være tovholder på Projektakademiet samt at være del af udviklings- og kommunikationsteamet, der udvikler workshops og alternative læringsforløb både inden for personlig udvikling,
empowerment, kultur, social inklusion og uddannelsesparathed for unge i KBH+. Det næste hold på Projektakademiet starter august 2016.

Se hele ansøgningen her

Ansøgningsfrist d. 15. august kl. 12:00
Startdato snarest muligt.

Samtaler afholdes i uge 34.