KBH+ Workshop: Har du lyst til at male på lærred?

Hvad enten du har prøvet det før, har tegnet en del eller bare godt kan li’ billeder er der mulighed for at komme i gang nu, med at lære maleteknikker fra en billedkunstner selv.

Ved workshoppen vil du få kendskab til de grundlæggende teknikker i maleri og materiale. Du vil blive støttet i at fremme dit ønskede udtryk i dit billede. Workshoppen giver også mulighed for at blive inspireret af de andre deltagere samtidig med du får ro til at arbejde og fordybe dig.

Denne workshop vil give indblik i den kreative branche og du får mulighed for at udstille dine billeder.

Det kræver ingen specifikke forudsætninger eller talenter at deltage. Det kræver udelukkende at du har lyst til at komme.

Praktisk information//

Workshoppen er gratis og henvender sig til unge mellem 16 og 30 år.
Den forløber hver torsdag fra den 10. januar til den 27. juni kl. 11.00-13.00.Workshoppen kører flere torsdage og har løbende optag.

Adressen er: AskovFonden KBH+, Emblasgade 175, 2100 København Ø.

Workshoppen ledes af Claus Dahl. Claus Dahl erhvervspsykolog og billedkunstner. Han har arbejdet med tegning og maleri i mange år og er personlig coach for kunstnere og kreative virksomheder.

Tilmelding//
Du kan løbende i perioden tilmelde dig. Tilmelding skal ske ved at skrive en mail til Claus på claus.dahl@askovfonden.dk

Obs//
Da der er begrænset antal plader, ser vi gerne at du møder op eller giver besked hvis du bliver forhindret i at deltage.

Husk at have tøj med, du ikke har noget imod får malerpletter på sig.