Kom i teatret med AskovFonden

AskovFonden har fået mulighed for at tilbyde billetter til Anne Marie Helger og Peter Larsens forpremiere på forestillingen

”Halløj på falderebet” mandag den 28. april kl. 20:00 på Nørrebro Teaters store scene i Ravnsborggade.

Det har ikke været muligt at opleve de to sammen live som samlesæt på en stor scene siden sidste årtusinde, så her er en unik chance for kun 165 kroner pr billet.

Anne Marie Helger og Peter Larsen har valgt donere denne forpremiere til AskovFonden, så vi har besluttet, at billetsalget til denne forestilling går til brugerrettede aktiviteter i AskovFonden. Det kan f.eks. være nye fodboldmål til 18+, madlavningskursus til Askovhus eller hvad der nu er brug for i afdelingerne.  Så – her er en mulighed for en aften, der både byder på grin, tankevækkelse og god gerning. I er velkomne til at invitere jeres familie og venner med, men billetterne forventes solgt hurtigt, da alle planlagte forestillinger er solgt.

Billetterne købes via http://billetbillet.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/41944

Pris pr billet: 165 kroner

I kan læse mere om forestillingen på Nørrebro Teaters hjemmeside www.nbt.dk

Før forestillingen vil direktør Helle Øbo fortælle om behovet for nytænkning af velfærdsløsninger samt hvordan AskovFonden konkret skaber sociale løsninger for Danmarks udsatte grupper. Hun vil også komme ind på det stigende potentiale i nye samarbejder på tværs af den offentlige, den private og den tredje sektor, og fortælle om AskovFondens proaktive rolle på området.

Vi glæder os til at se jer.