Laboratorium // Kulturel lighed

Med udgangspunkt i ordsproget ”lige børn leger bedst” skal vi sammen finde ud af hvad kulturel lighed er. Og måske også, hvad det ikke er. 

Det gør vi i AskovFonden KBH+ på onsdag d. 25. Jan kl 16:30 til 19:00 i Ragnhildgade 1 på Østerbro. Aftenen tager udgangspunkt i legekultur. Her gør vi os klogere på hvad kultur, lighed, ulighed og leg er. Sammen skal vi gennem nogle legende øvelser, udfordre og undersøge om ”lige børn leger bedst?” De gør vi blandt andet ved at sætte spørgsmålstegn ved: Hvad lige børn er?

Aftenens program byder på oplæg om hvad kultur og legekultur kan være. Hvorefter I, i mindre grupper skal igennem tre lege. Der skal både tegnes, bygges og vendes billeder. Alle tre lege vil lægge op til diskussion om kulturel lighed.

Der vil være kaffe og te til de tørstene, lidt frugtsukker eller almindeligt sukker til de sukkerkolde. Og så slutter vi af sammen med fællesspisning, så vi kan få vendt livssituationen. Vi går senest i gang med at spise lidt i 19:00.

Vi glæder os til at se jer!

 

Hvad er AskovFonden KBH+ ?

KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

Vi arbejder med unge som vil udvikle sig, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Uanset om du er blevet vist vejen til KBH+, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

Læs mere om KBH+