Mød AskovFonden

En af de vigtigste opgaver i AskovFonden er at inkludere mennesker i fællesskaber. At få hvert enkelt menneske til at føle sig betydningsfuldt og værdsat. Derfor er vi i AskovFonden optagede af at åbne verden op og samtidig invitere verden indenfor.

Vi er en moderne NGO i samfundet

Vi vil give en stemme til de mennesker, som ellers ikke bliver hørt i debatten, vi vil tale om dét ”man” ellers ikke taler om – vold i familien, psykisk sygdom m.v. Vi synes, det er vigtigt at tale med hinanden – også om dét, der er svært. Derfor er vi glade for, at vores brugere hver dag er modige og åbne i forhold til at gå i dialog med os og med omverdenen om deres syn og perspektiv på sociale løsninger.

SIB-lytter

#Energishot

AskovFonden afholder fire morgenmøder om året, hvor vi vidensdeler og diskuterer, hvad der er aktuelt inden for social innovation. Vi kalder disse morgenmøder for #Energishots.

per deler badges ud

Folkemøde på Bornholm

I 2018 er det femte gang, at AskovFonden deltager på Folkemødet. Vi har alle vores seks afdelinger med og også en stor gruppe af vores brugere.

IMG_3041

Ungdommens Folkemøde

Oplev AskovFonden indefra ved at deltage i tasters fra hverdagen. Vores stadeplads er en smeltedigel af de aktiviteter, vi til dagligt afvikler med – og for de unge der kommer i KBH.

roskilde 15 1

Roskilde Festival

AskovFonden vil give vores brugere mulighed for at føle sig hørt i samfundet og på Roskilde Festival med temaet relationel velfærd og lighed i samfundet.

askovhus-pige

På de sociale medier

AskovFonden er også på de sociale medier. Vi har valgt at være på Facebook, Twitter og LinkedIn. Vi bruger Instagram og Snatchat i de afdelinger hvor det giver mening for brugerne.

Helle Øbo   6/2016

Månedligt nyhedsbrev

Her byder vi ind med den nyeste viden og sociale løsninger på eksisterende sociale indsatser. Du kan læse om nye initiativer, opdateringer om vidensdeling og meget andet.