Mød AskovFonden

En af de vigtigste opgaver i AskovFonden er at inkludere mennesker i fællesskaber. At få hvert enkelt menneske til at føle sig betydningsfuldt og værdsat. Derfor er vi i AskovFonden optagede af at åbne verden op og samtidig invitere verden indenfor.

Vi er en moderne NGO i samfundet

Vi vil give en stemme til de mennesker, som ellers ikke bliver hørt i debatten, vi vil tale om dét ”man” ellers ikke taler om – vold i familien, psykisk sygdom m.v. Vi synes, det er vigtigt at tale med hinanden – også om dét, der er svært. Derfor er vi glade for, at vores brugere hver dag er modige og åbne i forhold til at gå i dialog med os og med omverdenen om deres syn og perspektiv på sociale løsninger.

roskilde 15 1

Roskilde Festival

AskovFonden giver en stemme til dem der ikke så tit bliver hørt i den offentlige debat. Vi er en del af Orange Together og har fokus på grænser og lighed for alle.i samfundet.

per deler badges ud

Folkemøde på Bornholm

AskovFonden deltager hvert år på Folkemødet. Her debatterer vi hvordan vi sammen kan skabe det bedste sociale velfærdssamfund. Ofte i partnerskab med Kammeradvokaten, EY, Den Sociale Kapitalfond og Den Sociale Investeringsfond.

_Y4Q2971d-1c

Månedligt nyhedsbrev

Her byder vi ind med den nyeste viden og sociale løsninger på eksisterende sociale indsatser. Du kan læse om nye initiativer, opdateringer om vidensdeling og meget andet.