NATURSKOLEN MIR – NY SKOLE ÅBNER SIDST PÅ VINTEREN

AskovFondens Mir skoler åbner ny afdeling. En naturskole for elever som lærer bedst ved at føle, røre og gøre.

Mir skolerne er et behandlingstilbud med specialundervisning for normalt eller godt begavede elever med udviklingsforstyrrelser eller psykiske sårbarheder. Vi styrker eleverne og hjælper dem til at genfinde lysten til læring, samvær og udvikling, så de kan vende tilbage til og profitere af de ordinære undervisningstilbud.

naturskole-haven

Naturskolen Mir bliver en behandlingsskole i øjenhøjde med de elever, der lærer bedst ved at bruge sanserne. Vores vision er at støtte vores elever i at finde styrken og troen på, at de rummer potentialet til at udvikle sig og skabe det liv og den fremtid, de selv ønsker. En empowermentproces der bruger naturen som et frirum til at give eleverne nye perspektiver via forskellige aktiviteter sammen med omsorgsfulde og inspirerende voksne.

Forskning viser, at naturen har en helbredende virkning på sårbare mennesker, og at naturen har en helt særlig evne til at skabe ro omkring det enkelte barn samt styrke barnets evne til at koncentrere sig og fokusere. Forskning dokumenterer også, at netop vores elevmålgruppe profiterer af at bruge naturen som ramme for læring.

Vi glæder os meget til at slå dørene op på Mirs naturskole sidst på vinteren.

Læs om naturskolen på vedhæftede link: