Ny direktør for Dialog mod Vold

Susanne Nour Magnusson, der er nuværende afdelingsleder for ligebehandling på Institut for Menneskerettigheder, bliver per første november ny direktør for Dialog Mod Vold.

Susanne Nour Magnusson er uddannet antropolog og har først i Nævnet for Etnisk Ligestilling og efterfølgende på Institut for Menneskerettigheder sat tydelige aftryk i den danske indsats for mangfoldighed og forebyggelse mod diskrimination. Blandt andet som initiativtager til MIAPRISEN for mangfoldighed i arbejdslivet. Susanne har siden 2009 som afdelingsleder stået i spidsen for opbygningen af Institut for Menneskerettigheders nye nationale opgaver i forhold til handicap, køn og etnisk ligebehandling.

AskovFondens Adm. Direktør Helle Øbo udtaler: “Det er en glæde at kunne præsentere Susanne Nour Magnusson i stillingen som direktør for Dialog mod Vold. Jeg er sikker på at hun kan bidrage til at videreudvikle Dialog mod Vold med hendes relevante erfaringer.”

Som ny direktør for AskovFondens afdeling Dialog Mod Vold skal Susanne være med til at sætte indsatsen mod vold i familien på dagsordenen herunder det nystartede initiativ ”Voldsom Kærlighed”, der skal hjælpe og støtte unge til et kæresteforhold uden vold.