NY DIREKTØR I KBH+

Den første februar i år startede Lene Stavngaard i stillingen som direktør i AskovFondens afdeling KBH+.

Lene Stavngaard har de sidste to år stået i spidsen for Voldsom Kærlighed, som er AskovFondens forebyggelses- og interventionsprojekt med fokus på unge og kærestevold i Dialog mod Vold. Lene er uddannet sygeplejerske og har sidenhen taget en kandidatgrad i sexologi fra Malmø Universitet. Hun har haft sit kliniske virke i psykiatrien og arbejdet med voksne med spiseforstyrrelser og i børne-og ungdomspsykiatrien på akut lukket afsnit med retspsykiatrisk speciale.

Frivilligt arbejde har været en stor del af Lenes hverdag siden hun var ganske ung. Hun er engageret i foreningen Sex & Samfund, hvor hun i dag er vicebestyrelsesleder. Hun var med til at opstarte det europæiske ungdomsnetværk YouAct i 2004, som kæmper for seksuelle og reproduktive rettigheder samt aktiv ungdomsdeltagelse. De seneste 11 år har Lene siddet i den europæiske bestyrelse for verdens største familieplanlægnings-NGO IPPF (International Planned Parenthood Federation), hvor hun arbejder med seksualpolitik, rettigheder og udviklingsbistand. Lene har lang erfaring med projektledelse, udvikling af frivilligt arbejde og aktivt medborgerskab, undervisning, normkritik, mangfoldighed samt meningsfuld ungdomsdeltagelse.

Dialog Mod Vold - 04/2015

AskovFondens Adm. Direktør Helle Øbo udtaler: “Det er en glæde at kunne præsentere Lene Stavngaard i stillingen som direktør for KBH+. Jeg er sikker på at hun vil bidrage til at videreudvikle KBH+ med hendes relevante erfaringer.”