Nye lækre lokaler til Askovhus aktiviteter

Askovhus dagtilbud er netop flyttet i nye dejlige lokaler. Det har i en årrække været et ønske at bringe Askovhus aktiviteter tættere sammen, således at både faglighed og fællesskabet blandt personale og beboere styrkes.
Dagtilbuddet ligger nu i et skønt 3 etagers baghus i direkte sammenhæng med eksisterende kontorer, værksteder og grupperum og allerede her på 2. dagen er der et livligt rend frem og tilbage, mellem lokaliteterne. Medarbejdere der lige smutter forbi og giver en ekstra hånd med morgenmaden. Beboere der smutter forbi et kontor for at drøfte noget. Hyggelige uforpligtende kaffemøder i gårdmiljøet, mens en beboer er i fuld gang med at give sin racercykel en make-over med blåmetallic spraymaling.
baghuset
Baghusets stemning er hyggelig, afslappet og hjemlig, samtidig med at der er de rette professionelle forhold, der muliggør større kvalitet i beboernes rehabilitering. Askovhus afdelingsleder Ulrik Sørensen har bl.a., i samarbejde med AskovFondens håndværkere, specialdesignet baghusets nye køkken, så der understøtte den rette funktionalitet og træning og oppe under taget er Askovhus kunstterapeut Solveig Christensen ved at indrette et skønt atelier med ovenlys, der straks sætter én i den rette kreative stemning, når man træder ind ad døren.