Nyt samarbejde med Akut Psykiatrisk Hjælp på Bispebjerg

Det er med både håb og respekt, at AskovFondens Socialpsykiatri er indgået i et samarbejde med Akut Psykiatrisk Hjælp på Bispebjerg Hospital.

Ét er at fortælle om ASPA og de aktiviteter vi byder ind med, noget andet er at gå ud ad døren med en enkel og tydelig aftale omkring et konkret samarbejde.

Det konkrete samarbejde består i, at vi med en donation fra vores genbrugsbutik Second A kan tilbyde fire spisebilletter til mennesker, der enten er ved at blive udskrevet eller på anden vis har været i kontakt med Akut Psykiatrisk Hjælp på Bispebjerg. Spisebilletterne kan de ved lejlighed gøre brug af enten i vores café i Griffenfeldsgade 35 eller i vores samværstilbud på Kapelvej 55.

Det er enkelt og lyder af lidt. Men med denne mulighed åbner vi op for en brobygning, der på sigt kan være med til at mindske antallet af genindlæggelser.

Vi vil i samarbejde med Bispebjerg følge op på om vores påstand holder, og hvis det holder stik, kan vi med en enkelt greb medvirke til at gribe mennesker, der har behov for støtte til at få det bedre.

Om Second A

Second A er en genbrugsbutik, der sælger tøj, sko og accessories, og som er med til at bygge bro mellem lokalmiljøet og socialpsykiatrien. Som frivillig eller praktikant i butikken kan man bl.a. anvende sine ressourcer i et kollegialt fællesskab, afprøve sig selv i en arbejdsrelateret sammenhæng, arbejde med sin personlige udvikling og blive hjulpet videre til andre relevante udfordringer, når man er klar til det. Butikken er baseret på private donationer, og det er med stor glæde, at en del af overskuddet kan gå til samarbejdet med Bispebjerg.