Pædagog til Pigeklubben i KBH+ for piger mellem 14-17 år

Vi søger en uddannet pædagog til at drive vores fantastiske pigeklub på Østerbro i København.

I AskovFonden KBH+ arbejder vi med og for unge. Gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed skaber vi sammen vejen til en bedre fremtid. KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv.

Din arbejdsplads I KBH+ vil være i vores Pigeklub, som vi driver for Københavns Kommune. Det er et anonymt tilbud til unge piger fra lokalområdet. Her kan de komme og blive en del af vores hus, hvor vi hver uge har 200 unge igennem i vores forskellige indsatser. Pigeklubben har egne lokaler, men kan bruge alle faciliteterne i huset (træningslokale, cafe, køkken med mere). 

Som ansat i KBH+ er vi alle relations personer for de unge. Det betyder at vi lytter, udfordrer og støtter de unges empowerment-proces og bidrager til, at de ser nye muligheder og over tid begynder at orientere sig mod disse. Vi gør alt hvad vi kan for at forstå hvem de er, vi respekterer dem, lytter til deres drømme og giver dem mandat og medbestemmelse. Siden start 2020 har vi arbejdet med inspiration fra Search Institute, hvor vi arbejder intentionelt med udviklende relationer. Det arbejde er også en vigtig komponent i Pigeklubben. Det kan du læse mere om her.

Din opgave i KBH+

Som eneste ansatte pædagog i Pigeklubben, vil du primært stå for at bemande Pigeklubbens åbningstid, som er 4 dage om ugen. Du skal derfor være indstillet på primært at arbejde eftermiddags- og aftentimer. Ud over dig, er der tilknyttet et antal vikarer, der dækker en del af åbningstiden.  

Pigeklubben har åbent: tirsdag til fredag kl. 16 – 21. Om mandagen har pigerne mulighed for individuel rådgivning mellem kl. 12 – 18. Her kan de unge have samtaler med en lang række fagpersoner fra KBH+.

Du bliver som pædagog i Pigeklubben ansvarlig for at planlægge klubbens aktiviteterne sammen med de unge, og de tilknyttede vikarer. Du skal udarbejde materialer til det pædagogiske tilsyn med Pigeklubben jf. aftale med Københavns Kommune, samt skrive materialerne til Pigeklubbens bestyrelse. Til bestyrelsesmøder er du med som deltager, ikke som medlem. Disse materialer udarbejdes i tæt samarbejde med direktøren i KBH+.  

En vigtig opgave er også at holde øje med udgifterne i Pigeklubben og finde nye relevante samarbejdspartnere, så klubben udvikles kontinuerligt til gavn for de unge.  Du skal derudover også deltage i cirka 4 netværksmøder med Københavns Kommune inden for børne unge område.

Læs mere om KBH+

Vi forventer, at du har følgende faglige kompetencer:

  • en pædagogfaglig uddannelse
  • praksiserfaring i arbejdet med unge
  • erfaring med at arbejde med medinddragelse
  • erfaring inden for et eller flere af vores kerneområder: Kultur, kulturforståelse, det gode ungdomsliv, socialfagligt arbejde med udsathed, uddannelse og beskæftigelse blandt unge.

Personlige kompetencer:

  • en særlig interesse for og evne til at arbejde med relationer i målgruppen
  • samarbejdsorienteret på tværs af fagligheder – der er mange fagligheder i KBH+
  • gode kommunikative evner også på skrift
  • god til at navigere i åbne rammer, da vi arbejder efter agile projektledelsesmetoder

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er på fuld tid men kan også blive en deltids stilling alt efter dit ønske, og løn forhandles ved ansættelse inden for Børne- og Ungdomsforvaltningens gældende rammer. Tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Stine Hamburger per mail på stine.hamburger@askovfonden.dk eller 28 88 84 26

Din ansøgning skal være hos os tirsdag d. 1. september kl. 12.00.

Du søger stillingen her

Der er første samtaler i uge 38 og anden samtaler i 39.  

KBH+ er en del af AskovFonden, som er en non-for-profit NGO med mere end 75 års erfaring med at arbejde med socialt udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af.