Pilou Asbæk - AskovFonden

Her kan du møde Pilou Asbæk. Ud over at være skuespiller, er Pilou ambassadør for AskovFonden.

 

Foto: Stine Heilmann

Jeg har valgt at blive ambassadør for AskovFonden, fordi de i min optik er ambitiøse på samfundets vegne

 

I AskovFonden handler det blandt andet om at forebygge og tage hånd om de mennesker, der er mest udsatte. Jeg kan godt lide det værdisæt, at de i fonden er optagede af at gøre en forskel for det enkelte menneske, for via det enkelte menneske kan du gøre en forskel for de flere.

Derudover kan jeg godt lide, at AskovFonden ikke nødvendigvis jagter den nemmeste, mest åbenlyse løsning på samfundets problemer, men først gennem grundig research indsamler viden, indsigt og oplysning, som kan ændre det, der måtte ønskes. Det kræver nemlig hårdt arbejde, hvis noget grundlæggende skal ændres, både i et samfund såvel som i et menneske. Her tænker jeg blandt andet på Mødregrupperne som et smukt eksempel.

Målet med samarbejdet er for mig, at jeg gerne vil være med til at give mennesker, der er udsatte en stemme, også i samfundet. For jeg tror på, at vi vokser, når andre tror på os og ønsker os det bedste. Derfor vil jeg stille min erfaring til rådighed for de unge, som har haft en svær start her i livet. For når hverdagen er svær, er livet svært, og desværre er hverdagene dem, vi har flest af. Vi har brug for relationer – unge med ældre og ældre med unge på tværs af religion, etnicitet og seksualitet, for det er i mødet os imellem, at den her verden bliver relaterbar, at vi finder vores fællesnævnere… at vi finder vores stemme.

Pilou Asbæk

Vil du være en Social Superhelt?

Vil du være med til at hjælpe udsatte i Danmark? Hvis svaret er ja, så har du muligheden for at gøre som Andrea Aaby lige her – lige nu.

For 200 kroner om året kan du gøre en kæmpe forskel for Sabine, Adam, Frida og andre børn og voksne der er udsatte i Danmark.

KLIK HER