Politikerne er ikke så uenige

Nu er vi hjemme fra et Folkemøde, som var anderledes, men stadig med dialogen i højsædet. Politikerne fra alle partierne var med. Selvom det var et anderledes folkemøde, så var der måske netop tid til dialogen på tværs.

Vi havde sat os for, at høre hvad socialordførere fra forskellige partier mener om, at vi bruger 54 milliarder på socialområdet, og stadig ikke er blevet bedre til at bryde den negative sociale arv. Inden Folkemødet mødtes vi med Marianne Jelved (Radikale) og Mai Mercado (Konservative). Du kan se filmene med dem her.

På Folkemødets første dag talte vi også med Mikkel Warming, som er AskovFondens bestyrelsesformand og Eva Kjer fra Venstre. Se filmene her.

Det var interessant og lærerigt at lytte til de mange perspektiver. Her kan du se de film vi optog med Rosa Lund (Enhedslisten), Torsten Gejl (Alternativet), Pernille Vermund (Nye Borgerlige) og Trine Torp (SF).

AskovFonden er med igen næste år, hvor vi kommer igen med debatter og samtaler om hvad der skal til, for at skabe bedre vilkår for de mest udsatte i vores samfund.