KBH+ er AskovFondens kultur og ungehus, hvor der skabes projekter og fællesskaber med kultur, kunst og bevægelse som katalysator. I KBH+ tror vi på alle unge har et potentiale, og at de med den rette ramme kan indfri det til gavn for dem selv og for samfundet. Vi arbejder med forskellige unge målgrupper, der alle mødes i vores hus.

Vi har lavet en lille portrætserie på KBH+ instagram, hvor du kan møde de mennesker, der arbejder i KBH+. Her kan du blive klogere på hvad vi laver, hvem vi er og hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Her kan du møde Malou

Hvad er din rolle?
Min rolle hos KBH+ er at være Akademisk Projektmedarbejder i Pigeklubben og UngeVærket. Min primære arbejdsopgave er at udvikle, evaluere og kvalitetssikre rammerne for vores pædagogiske arbejde, så flest mulige unge får mulighed for at udleve deres fulde potentiale.

Har du et særligt minde fra KBH+?
Et af mine mange særlige minder i KBH+ er fra en eftermiddag da Modstrøm (elevforeningen for FGU-skolerne) afviklede et arrangement i vores café og teatersal, hvor flere unge med kant fortalte deres livshistorier med henblik på at skabe nødvendige forandringer af systemet. Det var meget rørende at høre de unge mennesker fortælle om deres livssituationer. Det krævede stort mod. Det var jeg beæret over at være vidne til.

Hvad er din go-to drikkelse fra vores skønne café?
Min go2 drikkelse i vores skønne café er danskvand UDEN citrus. Jeg synes dem med citrus smager syntetisk.

Hvad er din yndlings hemmelige krog i huset?
Min y-hemmelige sted på KBH+, som heldigvis slet ikke er så hemmeligt, er vores tribune foran huset på en solskinsdag.

 

Vil du vide mere om KBH+ så tjek vores hjemmeside ud lige her

Følg også gerne med på KBH+ instagram, hvor vi introducerer dig for flere af vores medarbejdere og du kan se hvilke aktiviteter der er i huset hver uge.