PRESSE - AskovFonden

AskovFonden
vi hjælper udsatte i Danmark

AskovFonden
vi hjælper udsatte i Danmark

AskovFonden
vi hjælper udsatte i Danmark

AskovFonden

vi hjælper udsatte i Danmark

AskovFonden er en af de største sociale organisationer i Danmark, der arbejder professionelt med mennesker, som lever i udsathed. Hvert år hjælper vi mere end 2000 mennesker, der kommer i vores indsatser. Fordi alle vinder når ingen taber.

 

Vores indsatser er:

 

 • Vold i familien (stopper vold i familien for både børn og voksne, der lever med vold i hjemmet)
 • Spiseforstyrrelser (hjælper mennesker ud af svære spiseforstyrrelser)
 • Socialpsykiatri (hjælper mennesker med psykiske sårbarheder, ensomhed, angst, hjemløshed mv.)
 • Unge på kanten af samfundet (styrker unges livsmestring, skaber meningsfulde fællesskaber og får unge i uddannelse og job)
 • Behandlingsskoler til børn, der ikke kan være i en ordinær folkeskole (vi tilbyder sociale og faglige læringsmiljøer af høj kvalitet og hjælp til hele familien)

 

Ud over at være helt tæt på praksis, blander vi os både politisk og strategisk i udformningen af fremtidens velfærd. Vi forebygger udsathed på tværs af generationer, gerne i samarbejde med både det private og offentlige.

Vi er optaget af hvad vi gør, hvorfor og med hvilken effekt. Vi måler på alle vores indsatser, både på den ønskede effekt for brugeren, men også på den økonomiske bundlinje.

 

Adm. direktør Helle Øbo stiller op til interviews om AskovFondens mærkesager og indsatsområder.

Disse områder udtaler Helle Øbo sig om

 

 • AskovFondens indsatsområder
 • Velfærdssamfundet
 • Forebyggelse af sociale udfordringer
 • Sociale Investeringer
 • Social bæredygtighed (triple bundlinje)
 • Relationel Velfærd

 

DU KAN LÆSE BLOGS FRA HELLE ØBO HER

 

Foto: Stine Heilmann

Helle Øbo, Adm. direktør

Helle Øbo har arbejdet i AskovFonden i mere end 20 år. Først som stifter og direktør af indsatsen Dialog mod Vold og siden 2013 som AskovFondens adm. direktør. Igennem hele sin karriere har Helle arbejdet med udvikling af sociale velfærdsløsninger – altid med fokus på hvordan vi kan videreudvikle den sociale velfærdsmodel, så vi får skabt et socialt bæredygtigt samfund.

Ud over arbejdet i AskovFonden er Helle forfatter til bogen Dialog mod Vold, 2004, bestyrelsesforkvinde i Selskabet til fremme af Social debat, der udgiver tidsskriftet Social Kritik, samt medlem af Mary Fondens ekspertpanel og VL99. I 2017 afsluttede Helle sin MBA fra Middelsex University.

I 2018 blev Helle Øbo udpeget som medlem af Den Sociale Investeringsfonds rådgivende udvalg, der har til formål at bistå og rådgive bestyrelsen med faglig indsigt og aktuel viden, således at bestyrelsen kan agere på det bedst mulige grundlag.

Er du journalist og har brug for en kommentar fra AskovFonden?

 

Kontakt kommunikationschef Katja Faurschou

20860786 eller mail