Presse

AskovFonden
– Fordi alle vinder når ingen taber

 

Kierkegaard sagde det så smukt. “For at vi for alvor skal kunne hjælpe nogen, skal vi gå ved siden af dem og se hvad de ser, det er kunsten i alt hjælpearbejde”.

Det er det vi gør i AskovFonden.

 

AskovFonden er en non profit organisation, som udvikler og driver indsatser for mennesker der er udsatte og sårbare. At være non profit betyder i praksis, at vi ikke skal tjene penge på det vi laver, og ikke må tage udbytte af et eventuelt overskud. Alle midler skal så vidt muligt bruges og evt. overskud skal geninvesteres i Fonden og kun 7 procent går til administration.

Vores indsatser bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I vores fem afdelinger tilbyder vi hjælp og støtte til over 2.000 mennesker hvert år.

Ud over vores fem afdelinger består AskovFonden af en bestyrelse, en direktion, en administration, en udviklingsafdeling og en kommunikationsafdeling.

 

Få nyheder fra AskovFonden

AskovFonden udgiver 11 gange om året et nyhedsbrev, hvor du kan læse og se hvad vi er særligt optagede af. Ønsker du at modtage dette klik her. Hvis det ikke er relevant for dig, så er det nemt at framelde sig igen.

Du kan også følge AskovFonden på de sociale medier. Vi er på Facebook, LinkedIn og Twitter. Læs mere her.

Er du journalist og har brug for en kommentar fra AskovFonden?

Kontakt Kommunikationschef Katja Faurschou på 20860786 eller mail katja@askovfonden.dk

Katja-ledelse