Presse

AskovFonden
– Fordi alle vinder når ingen taber

AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet. I vores seks afdelinger tilbyder vi hjælp og støtte til over 2.000 mennesker hvert år.

AskovFonden har i mere end 75 år dannet fortrop i udviklingen af nye sociale løsninger. Vi har eksempelvis stået bag oprettelsen af de første mødregrupper i Danmark (1943), socialpsykiatrien (1975), døgnbehandlingstilbud til mennesker med spiseforstyrrelser (1983), SSP-samarbejdet (1984), Dialog mod Vold (2001). I 2013 etablerede vi KBH+, hvor vi bygger bro mellem unge og uddannelses- og arbejdsmarkedet.

Vi er optagede af, at blive klogere undervejs. Derfor har vi udviklet dokumentationsmodellen AIM (Assessment and Intervention Model), som vi bruger til at måle, evaluere og udvikle vores sociale indsatser. Vi arbejder målrettet på at indføre en bedre dokumentationspraksis generelt i socialt arbejde i Danmark, og er desuden optaget af at afprøve og konsolidere nye finansieringsmodeller for bæredygtigt socialt arbejde. 

Få nyheder fra AskovFonden

AskovFonden udgiver 11 gange om året et nyhedsbrev, hvor du kan læse og se hvad vi er særligt optagede af. Ønsker du at modtage dette klik her. Hvis det ikke er relevant for dig, så er det nemt at framelde sig igen.

Du kan også følge AskovFonden på de sociale medier. Vi er på Facebook, LinkedIn og Twitter. Læs mere her.

Er du journalist og har brug for en kommentar fra AskovFonden?

Kontakt Kommunikationschef Katja Faurschou på 20860786 eller mail katja@askovfonden.dk

Katja-ledelse