Er psykisk sårbarhed bare en dårlig undskyldning? Kom til Kulturnat i ASPA den 14. oktober

AskovFondens Socialpsykiatri (ASPA) inviterer indenfor på Kulturnatten den 14. oktober fra kl. 18 – 22. ASPA henvender sig til psykisk sårbare. Vi tilbyder aktiviteter og socialt samvær samt beskæftigelses- og uddannelsestilbud.

På Kulturnatten kan du komme og se om nogle af de påstande, ”man” siger mennesker med psykiske sårbarheder, er sande. Du kan se hvor og hvordan vi bor, møde os, der til dagligt arbejder med psykiske sårbarheder, og så er der suppe for 30 kr.

KULTURNAT_LOGOMASTER_SAMLET140403

Vi ved, at hver femte dansker på et tidspunkt i deres liv kommer i kontakt med psykiatrien. Det kan enten være fordi de selv bliver ramt eller en tæt på dem. Stadig er der mange fordomme og påstande om mennesker med psykiske sårbarheder. Her er nogle af dem:

 

Skizofrene er ikke til at stole på!

Psykisk sårbare duer ikke på arbejdsmarkedet!

Mennesker med stress eller depression er svage!

Sårbarhed er en dårlig undskyldning for ikke, at kunne tage sig sammen!

Socialpsykiatrien er penge ud af vinduet!

Psykisk sårbare mennesker har haft en dårlig barndom!

Psykisk sygdom smitter!

 

Er du enig? Er du uenig? Kender du én, der er psykisk sårbar? Har du selv oplevet stress eller sårbarhed?

Er væresteder bare kaffestuer? Har du spørgsmål eller kunne du godt tænke dig at få nuanceret billedet, så kom forbi ASPA fredag den 14. oktober til Kulturnatten.

 

Vi bor på flere forskellige adresser på Nørrebro og vi holder på Kulturnatten åbent både på Kapelvej og i Griffenfeldsgade.

Kapelvej 55 – her vil vi også servere kaffe og kage

Griffenfeldsgade 35 – her kan du også købe suppe for 30 kr. samt se vores cafe og genbrugsbutikken Second A, hvor der i dagens anledning er 50% på alle varer.

 

Hilsen
ASPA