Roskilde Festival

Igen i år var AskovFonden med på Roskilde Festival i samarbejdet #orangetogether. Dette samarbejde handler om at passe på hinanden og respektere hinandens grænser i det frirum, som Roskilde Festival er.

Vi producerede artikler, film, video blogs, pop-up aktiviteter samt producerede en podcast, som blev publiceret i pre dagene på festivallen.
I løbet af de tre dage op til musikdagene, lavede vi også opsøgende dialogarbejde i teltlejrene. Her arbejdede AskovFondens brugere og ansatte sammen om at lave disse tiltag, med fokus på den gode relation og respekt.

Du kan se nogle af vores tiltag her

PÅ ROSKILDE – ALENE SAMMEN

På en festival som Roskilde Festival er vi overordnet set konstant indblandet i socialt samvær. Til koncerten , i campen – selv toiletbesøg sker i samvær med en masse andre måske glade , trætte og trængende festivalgæster.
Midt i øllene og festen kan det være svært at fortælle , hvis man egentlig føler sig alene. Det kan være hvis man ikke lige har et tæt netværk af venner med sig, eller hvis man har brug for at trække sig og lade op – eller når man står omringet af andre der er fulde og glade mens man selv ikke helt er på samme stadie af fuldhed eller overskud.
Det at være alene eller føle sig alene har vi undersøgt med denne video.

Her kan du se et udvalg af vores artikler og videoer fra årets Roskilde Festival