Sammen skaber vi innovation på socialområdet

Tænketanken Mandag Morgen og Bikubenfonden offentliggjorde onsdag den 28. oktober 2020 den hidtil største undersøgelse om innovation på socialområdet under Corona. AskovFonden deltog både i undersøgelsen, debatten og med bud på hvordan man kan være tilgængelige for de mest udsatte i en tid med nedlukning.

Du kan læse og downloade rapporten her

Rapporten blev lanceret ved et arrangement i Tænketanken Mandag Morgens gård. Der blev præsenteret en række cases og debatter, som blev live streamet. Hvis du ikke fik set den live, så kan du se den her.

Ca 2:33 inde i videoen kan du se Stine Hamburger, direktør i KBH+, på scenen. Her fortalte Stine om, hvordan vi i KBH+ greb arbejdet an med at omstille vores indsatser digitalt. En proces der fortsætter, da vi i AskovFonden er optagede af den feedback vi får fra brugerne, så vi hele tiden kan udvikle os og gør det bedre.

2.43 inde i videoen starter en debat om hvordan man under en krise tænker tværgående samarbejde, giver plads til at fejle og laver en organisatorisk omstilling der er gearet til innovation. Her deltager AskovFondens adm. direktør Helle Øbo sammen med Christian Bason, direktør i Dansk Design Center og ekspert i innovationsledelse og Anders Mørk Hansen, kommunaldirektør i Halsnæs Kommune.

Tilmeld dig AskovFondens nyhedsbrev

AskovFonden udsender et månedligt nyhedsbrev. Her byder vi ind med den nyeste viden og sociale løsninger på eksisterende sociale indsatser. Du kan læse om nye initiativer i AskovFonden, få invitationer til netværksmøder, få opdateringer om vidensdeling eller læse historier om vores daglige arbejde med at sikre mennesker i Danmark et værdigt liv.