Semesterstart på HF Flex for psykisk sårbare

I sidste uge startede 30 nye kursister på ASPA HF Flex tilbud for psykisk sårbare i samarbejde med KVUC. De 30 kursister er fordelt på tre hold, Matematik C, Religion C og Engelsk 0-B, hvor de frem til eksamen til vinter vil få tilbudt faglig formidling af pensum, mulighed for lektiehjælp og støtte til de ting i livet som kan volde vanskeligheder. Udover en introdag, hvor kursisterne mødte hinanden og deres faglige formidler vil vi på fredag samles til en fredagscafé hvor omdrejningspunkterne er saftevand, kage og spil og selvfølgelig socialt samvær hvor både kursisterne, faglige formidlere og frivillige lektiehjælpere deltager.

Vi optager nye elever hver august og januar måned, så hvis du tænker det kunne være interessant at høre mere om, så se mere her

Du kan også læse om en af vores tidligere studerende Niclas og hans vej til at blive student her

opstart HF3_web

Lidt om tilbuddet:

Når du tilmelder dig et fag i ASPA, bliver du tilknyttet KVUCs HF FLEX ordning, der er en internetbaseret HF Flex enkeltsfagsuddannelse (se www.kvuc.dk), hvor der via selvstudie skal gennemføres 6-8 moduler for at bestå et fag. Der skal typisk afleveres tre opgaver pr. modul. Faget afsluttes med en eksamen, der afholdes hos KVUC. Der skal beregnes ca. 20 timers arbejde (faglig formidling på hold og opgaveløsning) om ugen pr. fag, hvoraf 6 timer er lagt som formidling på hold.

ASPA står for den daglige kontakt, lektiehjælp, formidling og støtte i forhold til de problematikker du har lige nu. ASPA tilbyder støtte til KVUCs FLEX forløb – dvs., at der tilknyttes formidlere og lektiehjælpere til fagene i det daglige. Der vil være 6 timers undervisning i hvert fag pr. uge, hvor der i forlængelse heraf, bliver mulighed for at få hjælp til at løse opgaver, lave lektier og aflevere opgaver.

Undervisningen og lektiehjælpen foregår i vores lokaler i Griffenfeldsgade 35, 2200 Kbh N (Se på kort) i tidsrummet 9-15 dagligt. Det endelige skema for undervisningen bliver udarbejdet i forhold til antallet af tilmeldinger.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os på hf-info@askovfonden.dk eller tlf.: 51822173