STINE HAMBURGER BLIVER NY DIREKTØR I ASKOVFONDEN KBH+

Den 1. marts byder vi Stine Hamburger velkommen som direktør i AskovFonden KBH+. Stine kommer fra en stilling som programleder for frivillighed i Lær for Livet, hvor hun siden 2015 var leder af Lær for Livets mentorkorps, hvis formål det er, at sikre at Lær for Livets Learning Kids udvikler sig både fagligt og socialt.

Stine har derudover arbejdet i et EU program, der styrker innovation og entreprenørskab på universiteterne i hovedstaden, været selvstændig konsulent inden for lancering af dokumentarfilm og produktionsleder i Øksnehallen, hvor hun var ansvarlig for udstillinger, koncerter og fester.  

Stine kommer med en tværfaglig baggrund og bred erfaring indenfor samarbejde med mange forskellige fagligheder. I 2004 dimitterede Stine som filmproducer fra den alternative filmskole Super16, og har efterfølgende læst en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

”Jeg glæder mig til at byde Stine velkommen I AskovFondens indsats KBH+. Med Stines relevante baggrund og ledelseserfaring, ser jeg frem til et frugtbart samarbejde”.  – Helle Øbo, Adm. direktør i AskovFonden.

AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet.

I AskovFondens afdeling KBH+ udvikler og etablerer vi nye bæredygtige modeller for, hvordan vi kan bruge det etablerede kulturliv til at skabe inklusion og nye mangfoldige fællesskaber for udsatte unge. Med afsæt i en tværsektoriel indsats bygger vi bro mellem de unge og uddannelses- og arbejdsmarkedet.

AskovFonden er en apolitisk organisation med det formål proaktivt at udvikle relevante sociale løsninger, der skaber inklusion af udsatte i samfundet.

For yderligere information kontakt Kommunikationschef Katja Faurschou.

M/20860786 E/katja@askovfonden.dk 

Læs mere om KBH+ her