STØT OS

For blot 200 kroner om året kan du blive medlem af AskovFondens Venneforening

Bliv medlem af AskovFondens venneforening og hjælp nogle af de mest udsatte i vores samfund

Vidste du, at hver 5. dansker kommer i kontakt med psykiatrien, at 75.000 lider af svære spiseforstyrrelser og at hvert 6. barn vokser op i en familie, hvor der er vold? Dette er blot nogle af de udfordringer AskovFonden arbejder med at løse.

AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets sociale problemer. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af.

 

Hvordan gør du?

For blot 200 kroner om året, kan du også blive medlem af AskovFondens venneforening. Du overfører via mobilepay på 156868. Husk at angive både dit mobil nummer samt CPR – eller CVR – nummer.

Hvad enten du angiver dit CPR – eller CVR – nummer, så bliver dette ikke offentliggjort, og vil kun eksistere i Merkur Banks register.

Tilmeld venneforening

Indbetal og tilmeld

Hver gang der gives en donation til AskovFonden går 93 procent direkte til indsatserne, kun 7 procent går til administration.

OBS: De 200 kroner er som donation til et velgørende formål fradragsberettiget.

 

Når du har indbetalt, vil du modtage en sms eller mail fra AskovFonden, hvor du skal bekræfte, at du gene vil være medlem af venneforeningen, og at vi må kontakte dig med relevant information om dit medlemskab samt invitationer til arrangementer særligt henvendt til venneforenignen.

 

Fordi alle vinder når ingen taber

De bedste hilsner

AskovFonden

Hvordan vi hjælper udsatte i Danmark

Få et indblik i vores arbejde fortalt gennem de mennesker der selv benytter vores tilbud