STØT OS

Den måske bedste julegave du kan give i år, er hjælp til en, der virkelig har brug for en håndsrækning.

Du kan hjælpe med en donation på MobilePay 156868

Du kan støtte os med et valgfrit beløb eller blive medlem af AskovFondens venneforening og dermed hjælpe nogle af de mest udsatte i Danmark.

Nu tænker du måske at hvad kan dine 200 kroner nytte. Kan de virkelig gøre den store forskel? Men det kan de. Med din hjælp kan vi blandt andet holde jul for ensomme, der ellers skulle være alene.

Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. Med et bidrag til AskovFondens indsatser støtter du vores arbejde med at hjælpe de aller mest udsatte grupper i Danmark.

Vidste du, at hver 5. dansker kommer i kontakt med psykiatrien, at 75.000 lider af svære spiseforstyrrelser og at hvert 6. barn vokser op i en familie, hvor der er vold? Dette er blot nogle af de udfordringer AskovFonden arbejder med at løse.

Når du donerer til velgørenhed, får du skattefradrag for bidrag op til 16.600 kr.

Tilmeld venneforening med et årligt beløb

Indbetal og tilmeld

For blot 200 kroner om året, kan du blive medlem af AskovFondens venneforening og på den måde hjælpe med et fast beløb hvert år.

Når du har indbetalt, vil du modtage en sms eller mail fra AskovFonden, hvor du skal bekræfte, at du gene vil være medlem af venneforeningen, og at vi må kontakte dig med relevant information om dit medlemskab samt invitationer til arrangementer særligt henvendt til venneforenignen.

Du overfører via ovenstående skema.
Husk at angive navn, dit mobil nummer samt CPR – eller CVR – nummer.

OBS: Det valgte beløb er som donation til et velgørende formål fradragsberettiget. Hvad enten du angiver dit CPR – eller CVR – nummer, så bliver dette ikke offentliggjort, og vil kun eksistere i Merkur Banks register.

Støt med et valgfrit engangsbeløb

Indbetal

Du har også muligheden for at støtte AskovFonden med et valgfrit engangsbeløb via. MobilePay.

Det er helt op til dig hvilket beløb du vil donerer. Det eneste du skal gøre er, at benytte dig af ovenstående skema.

Her indtaster du dit valgte beløb og angiver dit navn, mobil nummer samt CPR – eller CVR – nummer. Alt modtages med kyshånd.

Hver gang der gives en donation til AskovFonden går 93 procent direkte til indsatserne, kun 7 procent går til administration.

OBS: Det valgte beløb er som donation til et velgørende formål fradragsberettiget. Hvad enten du angiver dit CPR – eller CVR – nummer, så bliver dette ikke offentliggjort, og vil kun eksistere i Merkur Banks register.

Fordi alle vinder når ingen taber

De bedste hilsner
AskovFonden

Hvordan vi hjælper udsatte i Danmark

Få et indblik i vores arbejde fortalt gennem de mennesker der selv benytter vores tilbud