Støt os - AskovFonden

For at vi kan hjælpe flest muligt bedst muligt, har vi brug for din hjælp

Gennem AskovFonden kan du hjælpe udsatte børn og familier i Danmark på forskellige måder.

Du kan blive en social superhelt. Det koster 200 kroner om året, og pengene går ubeskåret til at at hjælpe børn og familier, der er udsatte i Danmark.

Når du bliver en Social Superhelt hjælper du os samtidig med at bevare vores status som indsamlingsorganisation. Dermed har vi mulighed for at kunne få delvis momskompensation. Det gav os sidste år 0,5 million kroner, som vi kan bruge direkte til gavn for vores brugere i alle vores indsatser.

Du kan også vælge at oprette et testamente, så du i højere grad selv kan være med til at bestemme, hvem der skal arve efter dig. Betænker du velgørende organisationer, som for eksempel AskovFonden, er det gratis for dig. Har du ingen arvinger, og har du ikke skrevet testamente, vil hele din arv gå til staten.

Sidst men ikke mindst, kan du donere et valgfrit beløb. Beløbet går til AskovFondens generelle arbejde med at hjælpe udsatte i Danmark. På den måde kan vi bruge pengene, hvor de gør allermest gavn på det tidspunkt, hvor donationen bliver givet.

Din donation gør en forskel

For at vi kan hjælpe flest muligt bedst muligt, har vi brug for din hjælp.

Når du donerer 200 kroner bliver du en social superhelt. Du kan også vælge at donere et valgfrit beløb. Alle beløb op til 17.200 kroner er fradragsberettigede.

Du skal her også vælge om din donation skal være årlig eller enkeltstående.

92% af din donation går direkte til indsatserne, kun 8% går til administration.

Superhelte skabes i fortællingerne, men bringes til live gennem handlinger

I AskovFonden arbejder vi professionelt med mennesker, som er udsatte. Hvert år hjælper vi mere end 2000 mennesker, der kommer i vores indsatser.

Er du en virksomhed eller privatperson, som ikke bruger mobilepay, så har du også mulighed for at lave en bankoverførsel. Det gør du til:

AskovFonden Merkur Bank, Reg.nr. 8401, Kontonr. 4260438

Du er meget velkommen til at kontakte AskovFondens økonomidirektør Lene Krunderup Jakobsen på lene.jakobsen@askovfonden.dk eller telefon 51 36 48 99, så guider vi dig igennem mulighederne.

Du kan se godkendelse af indsamlingsregnskabet her.