STØT OS

For 200 kroner kan du blive en social superhelt. Sådan en, der hjælper de mest udsatte i Danmark

Dine 200 kroner gør en kæmpe forskel. Sidste år gik pengene til at vi kunne holde en varm og kærlig jul for udsatte, som er ensomme og som ellers skulle være alene denne særlige dag. Vi arrangerede en aften med juletræ, lækker mad og små gaver. Pladserne blev revet væk, så i år vil vi gentage succesen, så færre skal tilbringe julen alene.

Kommer der mange donationer, laver vi også nogle fællesskabs arrangementer for sårbare unge, som ikke er en del af nogle meningsfulde fællesskaber.

Hver gang der gives en donation til AskovFonden går 93 % direkte til indsatserne, kun 7 % går til administration.

Når du donerer til velgørenhed, får du skattefradrag for bidrag op til 16.600 kr.

 

I AskovFonden ændrer vi folks liv. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af.

Vidste du, at hver 5. dansker kommer i kontakt med psykiatrien, at 75.000 lider af svære spiseforstyrrelser og at hvert 6. barn vokser op i en familie, hvor der er vold? Dette er blot nogle af de udfordringer AskovFonden arbejder med at løse.

Bliv en social superhelt

Indbetal og tilmeld

Hvordan bliver du en social superhelt?

For at blive en social superhelt, så er der nogle informationer vi skal bruge fra dig. I skemaet ovenfor indtaster du dit navn, telefonnummer og cpr nummer.

Du kan få fradrag for dine 200 kroner, og det er derfor, at vi skal have dit cpr nummer. Så når du har indtastet nummeret her, så sørger vi for at du automatisk får dit fradrag.

 

Du kan se Justitsministeriets godkendelse af indsamlingsregnskab her

Støt med et valgfrit beløb

Indbetal

Du kan hjælpe med en donation på MobilePay 156868

Det er helt op til dig hvilket beløb du vil donerer. Det eneste du skal gøre er, at benytte dig af ovenstående skema.

Her indtaster du dit valgte beløb og angiver dit navn, mobil nummer samt CPR – eller CVR – nummer. Alt modtages med kyshånd.

Hver gang der gives en donation til AskovFonden går 93 procent direkte til indsatserne, kun 7 procent går til administration.

Fordi alle vinder når ingen taber

De bedste hilsner
AskovFonden

Hvordan vi hjælper udsatte i Danmark

Få et indblik i vores arbejde fortalt gennem de mennesker der selv benytter vores tilbud