Superfede tilbud til dig som er under 30 år

I AskovFonden KBH+ arbejder vi med og for unge. Gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed skaber vi sammen vejen til en bedre fremtid

KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

Vi arbejder med unge som vil udvikle sig, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Uanset om du er blevet vist vejen til KBH+, har fundet den selv eller fået anbefalet os af venner, så er du velkommen her!

Læs mere om KBH+ her

 

Er du ung under 30 år så tjek lige KBH+ kalender ud. Her finder du en række super fede kurser, workshops, yoga træning og mange andre tilbud til dig og de er tilmed gratis.

Alle aktiviteterne afholdes i Ragnhildgade 1 på Østerbro hvor KBH+ holder til. Se kalenderen her

Blandt andet har vi den 15. oktober en billedkunst workshop der lyder sådan her:

dsc07162

Har du lyst til at male på lærred?

Hvad enten du har prøvet det før, har tegnet en del eller bare godt kan li’ billeder er der mulighed for at komme i gang nu.

Ved workshoppen vil du få kendskab til de grundlæggende teknikker i maleri og materiale. Du vil blive støttet i at fremme dit ønskede udtryk i dit billede. Workshoppen giver også mulighed for at blive inspireret af de andre deltagere samtidig med du får ro til at arbejde og fordybe dig.

Denne workshop vil give indblik i den kreative branche og du får mulighed for at udstille dine billeder.

Det kræver ingen specifikke forudsætninger eller talenter at deltage. Det kræver udelukkende at du har lyst til at komme.

Praktisk information:

Workshoppen ledes af Claus Dahl. Claus Dahl erhvervspsykolog og billedkunstner. Han har arbejdet med tegning og maleri i mange år og er personlig coach for kunstnere og kreative virksomheder.

Workshoppen forløber hver torsdag kl. 10.00-12.00 og er startet op fra d. 15. Sep

Tilmelding:

Der er stadig plads på workshoppen. Tilmelding skal ske ved at skrive en mail til Claus på claus.dahl@askovfonden.dk

Obs:

Da der er begrænset antal plader, ser vi gerne at du møder op eller giver besked hvis du bliver forhindret i at deltage.

Husk at have tøj med, du ikke har noget imod får malerpletter på sig