Kursus: dokumentation og kommunikation af sociale indsatser

AskovFondens Videnscenter lancerer nu et introduktionskursus og et heldagskursus om dokumentation og kommunikation af sociale indsatser.

INTRODUKTION TIL DOKUMENTATION OG KOMMUNIKATION AF SOCIALE INDSATSER

TORSDAG DEN 5. OKTOBER 2017 KLOKKEN 8.30 – 12:00

Se programmet her

  • Målgruppe:
    Private og offentlige organisationer samt NGO’er som ønsker en introduktion til dokumentation, evaluering og effektmåling samt formidling af resultaterne

 

KURSUS: LÆR AT DOKUMENTERE OG KOMMUNIKERE JERES SOCIALE INDSATSER I PRAKSIS
TORSDAG DEN 9. NOVEMBER 2017 KLOKKEN 8.30 – 16:00

Se programmet her

  • Målgruppe:
    Private og offentlige organisationer samt NGO’er som ønsker indsigt i konkret anvendelse
    og implementering af dokumentation i praksis samt formidling af resultaterne

 

Læs mere om AskovFondens dokumentationsmodel; ASSESSMENT AND INTERVENTION MODEL her.

Det er nu snart et år siden vi lancerede AskovFondens kursusportal, og der har været stor interesse fra både offentlige og private aktører og andre NGO’er.

Vi oplever en bred erkendelse af, at ny viden og nye metoder er en forudsætning for succesfuld udvikling. Der er brug for nytænkning indenfor alle områder af den danske velfærd og et behov for, at nytænkningen tager afsæt i dokumenteret viden.

AskovFondens mål med kursusportalen er at bidrage til denne udvikling, og derfor udspringer alle vores kurser af viden fra praksis kombineret med viden om effekt og dokumentation. Vores porteføjle af kurser og foredrag afspejler AskovFondens 6 sociale kerneområder samt vores 14 års erfaring med at dokumentere og måle sociale forandringer.

 

Har du ønsker til et kursus, foredrag eller workshop med skræddersyet indhold til netop din organisation, ring venligst til Tine Freiesleben på 24820302 eller skriv på tf@askovfonden.dk