Tilgængelighed er en afgørende faktor

2020 vil blive et år, som vi aldrig glemmer

Det er første gang i moderne tid, at vi oplever en global krise, som har haft så stor indflydelse på de fleste menneskers hverdag. I AskovFonden har vi også oplevet, hvor indgribende det har været at skulle ændre vores fysiske hverdag med mange aktiviteter til en ny og ukendt hverdag, hvor det meste skulle opfindes og afprøves for første gang.

Her kan du læse AskovFondens årsberetning 2020. Du kan læse om vores indsatser, vores resultater og vores spændende samarbejde med Aarhus Kommune. Du kan også møde Otto, der kommer i vores socialpsykiatri, Marianne Jelved, der i år er trådt ind i AskovFondens bestyrelse og flere andre. Og så kan du få svaret på hvorfor adm direktør Helle Øbo mener at tilgængelighed er den en afgørende faktor når man skal være noget for andre mennesker.

Se årsberetningen her

“Hvis jeg nogensinde har været i tvivl om hvorvidt der er brug for vores arbejde, så bekræftede dette mærkværdige år mig i, hvor vigtigt det er, at der er nogen som os, der kan handle hurtigt, når de mest udsatte bliver ramt af en krise, som vi står i lige nu.” – Helle Øbo

God læsning. Du kan også se vores små film, hvor nogle af de modige mennesker, der kommer i AskovFonden fortæller hvilken forskel det har gjort for dem.

Se filmene her

Du kan også læse Helle Øbos seneste blog, hvor vi forholder os til Barnets Lov