Onsdag d. 11 oktober markerer FN deres internationale pigedag, og i den forbindelse sætter vi fokus på et af vores ungefællesskaber “Pigeklubben” i KBH+ AskovFonden.

 

I KBH+ styrker vi pigernes livsmestring og igennem udviklende relationer hjælper vi dem med at finde ud af, hvem de er, og opbygge evnerne til at mestre deres eget liv. Alt sammen så pigerne kan interagere og bidrage til den verden, som de er en del af.

Pigeklubben er et gratis klubtilbud for piger i udskolingsklasserne, og er placeret i KBH+’s lokaler mellem Østerbro og Nørrebro. Klubben er et varmt sted, hvor omsorg, nærvær og tillid er nøgleord, og vi laver alt fra lektier, smykker, keramik og filmaftener til fællesspisning og ture ud af huset.

Udviklende relationer er det bærende element i alt vores arbejde i KBH+, og vi arbejder ud fra de 5 kerneelementer af omsorg, støtte, udfordre, vise muligheder samt at udvide horisonter.

 

Relationer som det bærende element

Nye tal fra AskovFondens Årsberetning viser blandt andet hvordan Pigeklubben arbejder med relationer som det bærende element. Klubben fungerer som en tryghedsskabende relationel platform, der skal fremme inklusion, medborgerskab og øge social mobilitet.

I Pigeklubben viser tallene fra Årsberetning 2022, at hele 100% af pigerne benytter sig af vores tilbud om lektiehjælp. 90% af pigerne deltager i aktiviteter, som afholdes i KBH+ huset og ligeledes vil 90% gerne have et fritidsjob.

I KBH+ tror vi på, at alle unge har et potentiale, og at de med den rette ramme kan indfri potentialet til gavn for dem selv og for samfundet.

Du finder også AskovFondens Årsberetning lige her

 

 

Pigeklubben har åbent:

Mandag, tirsdag og onsdag kl. 15-20.

Torsdag er der mulighed for personlig rådgivning.

Er du interesseret i at vide mere om Pigeklubben, så læs mere lige her 

Du kan også følge med på Pigeklubben egen Instagram, hvor du hver uge kan finde planen for den kommende uge