Vi søger direktør til Dialog mod Vold

Vil du være med til at påvirke et politisk ”varmt” felt?

 

Dialog mod Vold er en afdeling af AskovFonden, som er en nonprofit NGO, der skaber meningsfulde indsatser for udsatte mennesker.  Det betyder, at du vil være en del af AskovFondens team af ledere og direktører.

Er du en innovativ, energisk og inspirerende leder? Så har du mulighed for at blive direktør for Dialog mod Vold, et behandlingstilbud til personer, der har udøvet vold i nære relationer – samt deres familier.

Kan du færdes i det politiske miljø samt skabe netværk og forståelse for arbejdet i Dialog mod Vold, så er du måske den, vi søger.

Vi sætter en ære i at være med til at sætte dagsordenen omkring indsatsen mod vold i familien med et helhedsorienteret perspektiv – både på det politiske niveau og på det operationelle plan.

Dialog mod Vold har en 4-årig finansiering fra satspuljen og derudover en 4-årig samarbejdskontrakt med kriminalforsorgen.

 

Dit primære arbejdssted vil være i København, men da du også er leder for vore afdelinger i Århus og Odense, skal du forvente ca. 2 rejsedage om ugen.

Den daglige ledelse i de 3 afdelinger forestås af afdelingsledere og en projektleder af vores nyeste tiltag, ”Voldsom Kærlighed”. I dette team af mellemledere lægges strategierne for arbejdet i Dialog mod Vold og teamet er med til at sikre det høje faglige niveau som Dialog mod Vold er kendt for.

Der er 19 medarbejdere i Dialog mod Vold, primært psykologer og psykoterapeuter. Karakteristisk for alle medarbejderne er, at de er fagligt dygtige, innovative og brænder for at gøre en forskel for voldsramte familier.

Grundlæggende arbejder vi ud fra en kognitiv tilgang med mindfulness som en integreret del af vores praksis. Vi tilbyder individuel terapi, manualbaseret gruppeterapeutisk forløb, mentaliseringsfokuseret parterapi.

Vi ønsker, at du:

•   har ledelsesmæssig erfaring

•   synes, det er sjovt og vigtigt at facilitere processer

•   er anerkendende – ikke bare fordi, det er tidens buzzword, men fordi det skaber den bedste grobund for en arbejdsplads fyldt med engagerede medarbejdere

•   din baggrund er akademisk og relevant for stillingen.

 

Dialog mod Vold er en del af regeringens handlingsplan til bekæmpelse af partnervold og er en del af Askovfonden.

Se mere om AskovFonden på www.askovfonden.dk.

Du vil referere til AskovFondens administrerende direktør Helle Øbo.

Spørgsmål vedr. stillingen rettes til Helle Øbo på  mobil 20761188
Løn og ansættelsesvilkår forhandles på grundlag af relevant erfaringsbaggrund.

Ansøgning sendes pr. mail til:info@dialogmodvold.dk. (udelukkende elektroniske ansøgninger). Mrk.: “ansøgning direktør”.
Ansøgningsfrist d.14. august og samtaler uge 34.