FEEDBACK - AskovFonden

Vi arbejder med feedback,
fordi vi ved, at vi kan blive klogere

Vi arbejder med feedback,
fordi vi ved, at vi kan blive klogere

Vi arbejder med feedback,
fordi vi ved, at vi kan blive klogere

Vi arbejder med feedback,

fordi vi ved, at vi kan blive klogere

I AskovFonden er vi optaget af viden. Ikke kun det vi kan læse i rapporter og bøger, men i høj grad også fra de mennesker vi hjælper.

Når vi indsamler feedback fra de brugere, der kommer i vores indsatser, bruger vi som primært værktøj AIM. Derudover bruger vi også Feedback Informed Treatment (FIT), hvor det giver mening i forhold til den enkelte.

 

Feedback Informed Treatment

FIT er et evidensbaseret dialog- og evalueringsredskab, som kan anvendes i alle behandlingsforløb, uanset metode og målgruppe. FIT handler om at inddrage borgeren, og løbende følge op på resultater, og borgerens oplevelse af indsatsen. FIT tager udgangspunkt i relationen mellem borger og fagperson, og består af to enkle skemaer med fokus på effekt og samarbejde.

Skemaerne udfyldes ved hvert møde, og behandles efterfølgende med henblik på at udvikle og tilpasse indsatsen til den enkelte borger. Borgerens involvering og dialog omkring samarbejdet er afgørende for, at indsatsen har effekt. Formålet med FIT er at evaluere og forbedre kvaliteten samt effektiviteten af indsatsen. Effekten af FIT er forskningsmæssigt veldokumenteret.

”AIM sikrer, at vi får viden om de mennesker, der kommer i ASPA, samt at vi kan bruge det til at holde os selv oppe på, om det vi gør, er med til at øge den enkeltes livskvalitet. Samtidig kan vi med AIM få øje på, om det vi gør også opleves sådan af den enkelte.”

Kristina Bodenhoff, leder af ASPA

 

ASPA / SOCIAL PSYKIATRI

Tilmeld dig og bliv opdateret på de seneste initiativer fra AskovFonden

Følg os på sociale medier

Her får du historier fra hverdagen, indblik i vores arbejde og vi byder ind med konkrete løsninger på samfundets sociale problematikker.

Det er også her, du kan se ledige stillinger og invitationer til events og konferencer.